O nama - Kuca i Maca Beograd
14378
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14378,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

O NAMA

Bavimo se groomingom dugi niz godina i volimo svaki deo našeg posla. Omogućujemo veoma toplo i prijateljsko okruženje Vašem ljubimcu.

KO SMO MI

Mi smo profesionalni i sertifikovani groomeri koji će učiniti sve da Vaše kuce i mace budu još lepše. Nudimo uslugu dovoženja i odvoženja pasa posle tretmana.

Šta mi radimo

Naš savremeno opremljen salon obezbeđuje vrhunski tretman i negu pasa, a redovno održavanje je prioritet za njihovo zdravlje, kao i za njihov jos lepši izgled.

Kako mi to radimo

Veoma lako i sa puno ljubavi! Takođe, uz najsavremeniju opremu koju koristimo, trudimo se, pre svega, da svaki tretman pasa bude na najvišem nivou.

Naša Misija

Naša misija je da pokušamo da promenimo svest da je higijena koju mogu pružiti samo grumeri, prioritet i osnova za zdravlje kućnih ljubimaca.

Reči pedijatra Jevgenija Olegoviča Komarovskog: „Lično, kada mi dolaze roditelji bolešljive dece, često savetujem da nabave psa. Zato što je pas realan razlog da natera roditelje da dva puta dnevno izvedu i dete u šetnju“, su reči koje su daju motivaciju da odnos prema nezi i zdravlju kućnih ljubimaca podignemo na najviši nivo. Uzmimo u obzir da svaka druga kuća u Srbiji ima ili želi da ima kućnog ljubimca te je potreba za higijenom istih prioritet, time će biti zadovoljeni svi kriterijumi za psihički i fizički zdravom i zadovoljnom porodicom.