O nama | Salon za šišanje pasa i negu kućnih ljubimaca
15749
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15749,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

O Nama

Bavimo se groomingom dugi niz godina i volimo svaki deo našeg posla. Omogućujemo veoma toplo i prijateljsko okruženje Vašem ljubimcu.

Ko smo mi.

Mi smo profesionalni i sertifikovani groomeri koji će učiniti sve da Vaše kuce i mace budu još lepše. Nudimo uslugu dovoženja i odvoženja pasa posle tretmana.

Šta mi radimo.

Naš savremeno opremljen salon obezbeđuje vrhunski  tretman i negu  pasa, a  redovno održavanje je prioritet za njihovo zdravlje, kao i za njihov jos lepši  izgled.

Kako mi to radimo.

Veoma lako i sa puno ljubavi! Takođe, uz najsavremeniju opremu koju koristimo, trudimo se, pre svega, da svaki tretman pasa bude na najvišem nivou.

Naša Misija

Naša misija je da pokušamo, koliko je to moguće, promeniti svest da je higijena koju mogu pružiti samo grumeri, prioritet i osnova za zdravlje kućnih ljubimaca.

Kuca i Maca - Salon sa šišanje pasa

Put do ostvarenja misije.

Reči najpriznatijeg pedijatra na svetu Jevgenija Olegoviča Komarovskog: „Lično, kada mi dolaze roditelji bolešljive dece, često savetujem da nabave psa. Zato što je pas realan razlog da natera roditelje da dva puta dnevno izvedu i dete u šetnju“, su reči koje su nama dale motivaciju da odnos prema nezi i zdravlju kućnih ljubimaca podignemo na najviši nivo. Ako uzmemo u obzir da svaka druga kuća u Srbiji ima ili želi da ima, kućnog ljubimca te je potreba za higijenom istih prioritet, time će biti zadovoljeni svi kriterijumi za psihički i fizički zdravom i zadovoljnom porodicom.