Pansion za pse | Salon za šišanje i negu kućnih ljubimaca
15928
page-template-default,page,page-id-15928,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Pansion za pse

Kada pođete na odmor ili kraće putovanje, a niste u mogućnosti da Vašeg ljubimca vodite sa sobom, pansion za pse Kuca i Maca je pravo rešenje za Vas.

Psa ne treba ostaviti samog.

Kako za čoveka, tako i za psa SAMOĆA predstavlja veliki stres. Ovaj problem mi rešavamo našim Pansionom za pse.

Vaš pas je u sigurnim rukama.

OPUŠTENO, jer je Vaš ljubimac na dobrom mestu i u sigurnim rukama, sa svojim društvom. Skupilo se društvo malo, ali odabrano.

Dok Vi uživate, uživa i Vaš pas.

Možete uživati samo kada ste bezbrižni i opušteni. Vaš pas uživa sa nama i čeka Vaš povratak. UŽIVAJTE! Vaš ljubimac neće biti sam!

Boravak u Pansionu Kuca i Maca

Boravak i igra u prirodi i druženje sa našim a i drugim psima će Vašem psu pomoći da lakše podnese Vaše odsustvo. Svi psi u Pansionu za pse Kuca i Maca, ako za to postoji potreba, imaju kompletnu veterinarsku negu 24h.

Pansion za pse - lokacija

Lokacije Pansiona Kuca i Maca.

Pansion se nalazi na dve lokacije: u porodičnom stanu u Ljermontovoj ulici u Beogradu (male rase) i na porodičnom imanju ispod Avale (velike rase) čija je površina 10 ari, u posebnoj dvorišnoj kući. Na obe lokacije postoji stalan video nadzor. O veterinarskoj nezi brine Veterinarska ambulanta Obivet i dr Vet.med Srđan Obradović. Po dolasku u pansion vlasnik psa dokazuje vlasništvo potrebnom dokumentacijom (rodovnik, potvrda o čipu za psa i potvrda o vakcinacijama). Ukoliko vlasnik ne može lično da dođe i to rešavamo. Na raspolaganju Vam je naš Pet taxi, mi dolazimo na Vašu adresu.

Program za hranjenje u Pansionu.

Za boravak u Pansionu vlasnici kućnih ljubimaca donose hranu kojom će se hraniti njihovi ljubimci. Hrana mora biti granulirana ili konzervirana. Po ovom programu štenci se hrane 3 puta dnevno i to u 08:00h, 13:00h i 20:00h, odrasli psi 2 puta dnevno i to u 09:00h i 18:00h. Poslastice zavisno od kilaže i uglavnom kao nagrada prilikom igre. ISKLJUČIVO VODIMO RAČUNA O UPOZNAVANJU I ZBLIŽAVANJU kako bi se psi opustili i kasnije bili deo istog tima prilikom igre. Kada dolazi novi pas svaki “starosedelac” se posebno izvodi na upoznavanje sa “gostom” jedan po jedan dok se ne uspostavi prisan kontakt.

Pansion za pse - program za hranjenje
Pansion za pse - boravak ljubimaca

Boravak ljubimaca u Pansionu.

U toku noći male rase spavaju uglavnom u otvorenim boksevima, a velike rase u zatvorenim. Pas nije navikao da bude sam, jer je i njemu kao i čoveku potrebno društvo i zato se psi obavezno puštaju u toku dana da bi se družili i igrali. Prema svakom psu  se odnosimo sa velikom dozom pažnje. Što se tiče higijene to je poseban i vrlo važan segment u Pansionu Kuca i Maca. Boksevi se čiste svakog dana po izlasku pasa iz bokseva. Zelene površine se čiste takođe jednom dnevno, a ako za to postoji potreba i više puta. Betonske staze se peru jednom dnevno.