Pansion za pse - Kuca i Maca Beograd
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Pansion za pse

Lokacije Pansiona Kuca i Maca

Pansion se nalazi na dve lokacije: u porodičnom stanu u Ljermontovoj ulici u Beogradu (male rase) i na porodičnom imanju ispod Avale (velike rase) čija je površina 10 ari, u posebnoj dvorišnoj kući. Na obe lokacije postoji stalan video nadzor. O veterinarskoj nezi brine Veterinarska ambulanta Obivet i dr Vet.med Srđan Obradović. Po dolasku u pansion vlasnik psa dokazuje vlasništvo potrebnom dokumentacijom (rodovnik, potvrda o čipu za psa i potvrda o vakcinacijama). Ukoliko vlasnik ne može lično da dođe i to rešavamo. Na raspolaganju Vam je naš Pet taxi, mi dolazimo na Vašu adresu.

Program za hranjenje u Pansionu

Za boravak u Pansionu vlasnici kućnih ljubimaca donose hranu kojom će se hraniti njihovi ljubimci. Hrana mora biti granulirana ili konzervirana. Po ovom programu štenci se hrane 3 puta dnevno i to u 08:00h, 13:00h i 20:00h, odrasli psi 2 puta dnevno i to u 09:00h i 18:00h. Poslastice zavisno od kilaže i uglavnom kao nagrada prilikom igre. ISKLJUČIVO VODIMO RAČUNA O UPOZNAVANJU I ZBLIŽAVANJU kako bi se psi opustili i kasnije bili deo istog tima prilikom igre. Kada dolazi novi pas svaki “starosedelac” se posebno izvodi na upoznavanje sa “gostom” jedan po jedan dok se ne uspostavi prisan kontakt.

Boravak ljubimaca u Pansionu

U toku noći male rase spavaju uglavnom u otvorenim boksevima, a velike rase u zatvorenim. Pas nije navikao da bude sam, jer je i njemu kao i čoveku potrebno društvo i zato se psi obavezno puštaju u toku dana da bi se družili i igrali. Prema svakom psu se odnosimo sa velikom dozom pažnje. Što se tiče higijene to je poseban i vrlo važan segment u Pansionu Kuca i Maca. Boksevi se čiste svakog dana po izlasku pasa iz bokseva. Zelene površine se čiste takođe jednom dnevno, a ako za to postoji potreba i više puta. Betonske staze se peru jednom dnevno.